Top Guidelines Of uvex iş ayakkabısı

Wiki Article

Konforlu ve şık bir kışlık iş ayakkabısı arayışındaysanız Mekap Loder 072 S1 Rolaks Çelik Burunlu İş Botu'na mutlaka göz atmalısınız. EN ISO 20345: 2011 standartlarını taşıyan bot, soğBritish isles havalarda konforlu bir kullanım sunar. Loder tabanı kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan baskılı deri saya ve iç tabanlığı sayesinde ayakların kuru kalmasını sağlar.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

SP (Basic safety Moreover): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı iş ayakkabısı markaları verilir.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

İş ayakkabısı mekap ise, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayan özel bir tür iş ayakkabısıdır.

Ayakkabıların iç kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez iş ayakkabısı bot ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile uzun vadede hem güvenlik hem de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artırmaktadır.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban iş ayakkabısı adana malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da finishüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

The source you are looking for may have been taken out, had its name adjusted, or is briefly unavailable.

Report this wiki page